Prachtig landelijk gelegen gastenverblijf met een ruime zitkamer, open keuken en prachtige badkamer met wastafel, douche en toilet op de begane grond en 2 ruime slaapkamers op de eerste verdieping. Eigen terras, mooi uitzicht op Hellendoorn en het bos. Op circa 1 km van het centrum van het dorp Hellendoorn, liggend aan het Pieterpad en diverse wandel- en mountainbikepaden.

 

Gastenverblijf Tolhuus is een ideale plek om tot rust te komen, maar eveneens een centrale uitvalsbasis voor belevenissen op zowel natuur- sportief- als cultureel-gebied. Geniet van de prachtige natuur en rust op deze mooie locatie. U heeft toegang tot de tuin waar u kunt genieten van een heerlijk ontbijt, lunch en diner.

 

Wandelaars genieten hier van prachtige lanen met loofbomen, kleine weilanden met houtwallen, akkers met kruiden en wilde bloemen en een verscheidenheid aan wildsoorten.

 

Daarnaast is gastenverblijf Tolhuus de perfecte uitvalsbasis voor verscheidene fietsroutes. Er zijn diverse fietsknooppunten in de nabijheid van het Tolhuus. Ook voor mountainbikers is Het Tolhuus een prima locatie. Het ligt aan de bekroonde mountainbike route over de Sallandse heuvelrug. 

 

Behalve deze unieke overnachtingsplek biedt Het Tolhuus nog veel meer. We genieten hier zelf iedere dag en dat gunnen we ook onze gasten. Als u met het openbaar vervoer reist, halen of brengen we u graag van en naar het station. Als u dat leuk vindt, koken we graag voor u. We hebben goede contacten met de horeca in de buurt. Een arrangement op maat is dus geen enkel probleem. Stuur een berichtje voor vragen over beschikbaarheid, mogelijkheden en kosten.