Extra's

Naast het bed en het ontbijt is het mogelijk om ook van andere dingen te genieten tijdens uw verblijf. Wat te denken van een heerlijke borrelplank als u moe maar voldaan uitrust van uw inspanning, nagenietend van de prachtige tocht of activiteit van de dag.  U hebt de keuze uit diverse borrelplankjes.

Borrelplank klein (Fuet, blokjes kaas en nootjes)    € 5,- p.p.

Borrelplank medium ( Fuet, blokjes kaas, nootjes, serranoham, boterhamworst/augurk en ham - kruidenkaas)      € 7,50 p.p.

Borrelplank groot (fuet, blokjes kaas, nootjes, boterhamworst/augurk, ham-kruidenkaas, toastjes met brie, camembert en filet americain  € 10,- p.p.

Borrelplank de luxe (fuet, belegen kaas, mosterdkaas, zalm, serranoham, toast met brie en tonijnsalade  €12,50 p.p.                               

 

Warme maaltijd

Wij kunnen ons voorstellen dat u bij aankomst of na een wandeling van meer dan 20 kilometer 's avonds geen zin meer hebt om de deur uit te gaan om een hapje te eten. Daarom bieden wij u ook de gelegenheid om de warme maaltijd in het Tolhuus te nuttigen. De warme maaltijd bestaat uit een 3-gangen menu: voorgerecht - hoofdgerecht en nagerecht. Er zijn al gasten die verschillende recepten mee naar huis hebben genomen...       €22,50 p.p.